Werken bij en voor OCTA+

OCTA+ is een gezonde, familiale én 100% Belgische onderneming met hoofdzetel in Vilvoorde en Mariembourg (Couvin). In totaal zijn er 120 werknemers verantwoordelijk voor een geconsolideerde omzet van 130 miljoen euro. OCTA+ commercialiseert 4 energieën en is de enige multi-energie leverancier in België. Enkele kerncijfers:

Tankkaarten

OCTA+ telt een uitgebreid netwerk van 185 tankstations in België: tankstations met bediening aan de pomp, tankstations met snackbar of shop, onbemande tankstations, enz. Via dit netwerk verdeelde OCTA+ vorig jaar meer dan 190 miljoen liter brandstof.

STOOKOLIE

Vanuit Vilvoorde en Mariembourg levert OCTA+ jaarlijks ongeveer 200 miljoen liter stookolie aan particuliere en professionele klanten. Maar liefst 31 chauffeurs, 1 technieker en 3 monteurs staan winter en zomer klaar om onze klanten snel en correct te bedienen.

ELEKTRICITEIT

Sinds oktober 2010 commercialiseert OCTA+ ook groene elektriciteit op de Belgische markt. Dankzij onze scherpe prijzen die tot de top behoren op de energiemarkt, heeft OCTA+ het klantenbestand op korte tijd explosief doen toenemen.

AARDGAS

Een prima klantendienst en zéér scherpe prijzen, met deze twee eigenschappen heeft OCTA+ al duizenden klanten weten te overtuigen. Dankzij het aanbod elektriciteit en aardgas besparen duizenden gezinnen enkele honderen euro's per jaar!

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit