Werken bij OCTA+

Het aanbieden van kwalitatieve oplossingen en een volledig klantgerichte dienstverlening zijn de basis van ons succes en onze continue groei. Hiervoor bouwen en vertrouwen we op het unieke talent en de persoonlijkheid van al onze medewerkers. Bij OCTA+ krijgt elk individu dezelfde kansen ongeacht afkomst, leeftijd, vorming, ervaring, geloof of seksuele geaardheid. We willen dat onze medewerkers zich goed voelen bij OCTA+, we gaan duurzaam om met hun energie. OCTA+ geeft je de kans om te groeien en je bij te scholen en respecteert het evenwicht tussen jouw privé en professioneel leven. Enkele belangrijke waarden:

  1. We koesteren allemaal ambities: ambitie om met het merk OCTA+ een belangrijke en grote multi-energieleverancier te worden.
  2. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs, het gezicht en de stem van OCTA+
  3. We zijn (pro-)actief in de belangrijkste energievormen en de 3 gewesten
  4. Iedereen kent zijn of haar vakgebied en we willen onze klanten helpen
  5. We willen uitblinken door de kwaliteit van onze dienstverlening, door ons onthaal en onze administratie
  6. Het respect van en voor onze klanten en collega's is cruciaal
  7. We dragen allemaal bij aan rationeel energiegebruik

 

Om onze teams te versterken en onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar:

Spontaan Solliciteren
Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit